lights


Grizzly Bear - Cheerleader






















Ramona

Scott Pilgrim vs the world, rätt rolig film. Kanske lite mycket tv-spelsvåld ibland, men bra idé.
Fastnade mest för låten Ramona, som var med i ca 30 s. Men som tydligen Beck hade förlängt till soundtracket.
Bra där Beck!





Snöhundar

Finaste hundarna som alltid livar upp vilken svinkall dag som helst.
Finast av dem alla är såklart en Prins



Tätt efter kommer två glada svarta monster





How to be




























Munich


Om det är så här bra britter kan vara, ja då kanske det här kan funka.
Den som lever får se.



Barbapapa

Har haft en liten önskedröm om en etch-a-sketch, eller vad det heter. En rittavla som man ritar på och skakar lite på för att få en fin bild. Och såg en fransk en med barbapappa på, blir dock mer barbapapà vilket låter mycket finare. Ja tack en sån kan jag önska mig även om min pappa trackar mig för leksaker. Barbapappa var ju ändå favoriten när jag var liten. Nostalgi.



Sweet tides



Ponyo

崖の上のポニョ





















When I Get To The Border

Glömde ju bästa soundtracket till The Go-Getter!
She & Him




The Go-Getter

Ännu en underbar film
(plus att jag kom på hur jag kan göra egna screenshots, yay).
Smått fantastisk idé med en volvo och lite stalkeraktig tjej, men på ett fint sätt.

















Med fantastiska Zooey Deschanel och lite härligt awkward Lou Taylor Pucci

90's


Gamla ungdomsserier från 90-talet måste ändå vara den bästa sorten. Särskilt de som tyvärr bara varade en säsong, de var allra bäst. De som man kommer ihåg lite halvt, att man kollat på som liten. Men som ger sån nostalgi när man kollar igen! 

My So-Called Life
Lite halvtrista Angela finner trevande sig själv. Med lagom mycket ångest, flanellskjortor och Dr. Martens. Lägg till hennes fantastiska röda hår och en ung och oförstörd Jared Leto!











Freaks and Geaks
Precis som det låter pundare och nördar som interagerar i high-school. Pinsamt plågsamt ibland, men gulligt och roligt på ett lite tragiskt sätt.









Tur att Youtube finns för att återuppliva dessa bortglömda fina!
Sjukt roligt att se dem som vuxna i andra roller sen, känns som man känner dem.

Paris je t'aime








Fin, fin film. Längtar efter New York I Love You.

Bang.Bang

Sara Schiralli





Panda

Efter urladdningen igår mot mänskligheten, har jag funnit nytt hopp. En svensk kille som blev en av få utvalda att bli pandaambassadeurer i Kina. De fick demonstrera sitt engagemang över internet för att sedan bli utvalda. Nu jobbar de i bergen i Kina som servicearbetare för att skydda jättepandan. Hur fint låter inte det? Jag vill också göra nytta och få se så otroliga djur. Deras liv är verkligen inte bara gulla med pandor, de mockar skit och bygger bambustationer i regn. Men det verkar ändå fantastiskt!

http://pandamepandayou.blogspot.com/






The Cove

Världens bästa dokumentär och den hemskaste. Om den otroliga delfinslakten som pågår i Japan varje år, för ingen anledning. Delfinkött är giftigt! Orsaken sägs vara att delfinerna äter för mycket fisk. Men hur kan då 23 000 dödas varje år. Hur dum får man vara? Hur kan människor tycka att de har rätt att ta liv från ett sådant vackert, intelligent och vänligt djur?! Dessutom är det jävligt svårt att få regeringar och maktmänniskor att fatta och göra något bestående åt det!

Dokumentären får mig att gråta om och om igen, när man hör hjärtskärande skrik från delfiner som sticks till döds med harpuner och färger vattnet rött. Det är lätt och sitta själv och bli arg men vad ska man göra. Känner mig bara hjälplös, betydelselös och skäms över att vara människa.

Borde bojkotta att gå och se delfiner i fångenskap också, ner man tänker efter hur deprimerade de är. När mannen som introducerade Flipper till världen, berättar hur han såg delfinen medvetet sluta andas i hans armar.






RSS 2.0