höst, mera höst


















Decorating

Videon nedan ger en sån längtan att inreda sin egen lägenhet. Göra något till sitt. Jag vill ha trevligt och ombonat med massa gamla och udda saker att kolla på. Inte vitt och sparsmakat. Här ska det vara orangea väggar som i tvättstugan ovan. Sammet i olika former, helst mörkblått. Kuddar. Skira gardiner. Lyktor och saker överallt. Tavlor och bilder. Ommålade stolar, loppisfynd. Kinaskor/steppskor hängande som en installation. Min röda ukulele. En hattlampa. Filmaffischer. Färgkoordinerade bokhyllor. Massor av saker.











C





Ahead of the Curve


monokrom














Ah

Måste fortsätta med bilder ur denna filmen, går inte att sluta tänka på. Fantasi går inte att få nog av och blandat med 60-70-tal gör det fantastiskt!
Hej massor av tänkbara skrivbordsunderlägg!






The Lovely Bones

Äntligen film. Voddler lockade med sina vouchers om gratis valfri film, så det blir marathon när man har flera konton inom familjen. Vet bara inte hur jag ska hinna innan tiden går ut. Först ut  The Lovely Bones. Fantastisk bildorgie om man får säga så. Härligt flummiga Peter Jackson gör film av en roman jag läste för länge sen av Alice Sebold. Han gör den såklart till sin egen med fantasi, drömmar med lite extra vacker verklighet också. Jag älskar drama med fantasi, fattar inte hur den här kunde bli så illa omtyckt. Fantastisk ju! Vem gillar inte perfekta bilder av sjöar, berg, sol, höst, sommar, vår allt i en mix av motljus, solnedgångar med vissa solfläckar dock.. Lite blinkningar till Sagan om Ringen tycker jag mig kunna se. Inget dåligt dock, det får mig bara att längta till The Hobbit 2011!



drömsjuk

Jag har en sjukdom. Den heter drömma orealistiska drömmar och utspelar sig särskilt på blocket. Det ter sig så att jag lever fram typ ett antal år i huvudet och ser hur fint det kan se ut. Det leder bara till att jag vill ha det nu..
Ett antal bilder på min sjukdom:


Små bilder, för annars så ser man lätt hur sjuk jag är.

gah

Hösten är ju typ slut nu och det är sämst. Var tog den vägen, vad har jag egentligen gjort? Så mycket film jag borde sett, så många böcker jag borde läst och så många foton jag borde tagit. Ett höstigt och soligt Åre tar jag varje gång, framför ett snöigt och kallt ett. Jag har ju äntligen kommit fram till att jag är höstmänniska och inget annat. Ändå så gled den mig bara ur händerna.




hatar solfläckarna, men vad ska man göra..
måste kanske ha ett motljusskydd?

Honung

Åh är sugen på att se filmen Honung, dels för att den låter underbar och har så snygga bilder. Men vet inte om den är något för mig ändå..Jo, förresten det är den nog. En söt liten pojke och hans filosofier.
Varför såg jag den inte i Stockholm för? Dumt.
Får sukta hemifrån istället.

RSS 2.0